Bortkørsel.
Rodfræsning.
Bortkørsel

Bortkørsel kan foretages på trailer, eller via vognmand, afhængig af mængde.

Hvis du vælger selv at stå for bortskaffelse/bortkørsel af grenaffald efter træfældning/træbeskæring, er der meget at spare. Som privatperson kan du leje en trailer og gratis aflevere grenaffald på din lokale genbrugsplads. Visse kommuner har meget favorable tilbud om bortskaffelse af grenaffald efter træfældning/træbeskæring til deres borgere.

Brændestykker/ brændelængder

Vi opskærer stammer og større grene til brændelængder (hjul, typisk ca 30 cm i længden) - dette er med i prisen ved træfældning/ træbeskæring, og minimerer mængden af grenaffald, der skal bortskaffes efter træfældning/træbeskæring. Hvis du ikke selv kan bruge brændet, er der ofte naboer eller venner der er interesserede i et tilbud om gratis brænde.

Rodfræsning (kun i forbindelse med træfældning)


Den træstub (stød) der efterlades efter fældning af træet kan evt fjernes med en rodfræser

Der fræses i dybder fra 10 cm til 30 cm alt efter, hvad der skal plantes eller såes bagefter.

Maskinen skal minimum bruge 90 cm i bredden for til og adgangsveje.

Der hæftes ikke for skader på skjulte installationer som vi ikke er bekendt med, eks. telefonledninger, kloak, kabler etc.

Vi rodfræser ikke selv, men bruger:

WWW.STUBMANDEN.DK
C/o Volle Østergaard
Jungshovedvej 34, 4720 Præstø, Mobil: 24485640, mail@stubmanden.dk, CVR nr. 27323715

Du er velkommen til selv at booke rodfræsning eller vi kan gøre det for dig. Hvis vi booker rodfræsning for dig, vil stubbemanden kommer og fræse hos dig inden for 14 dage efter vi har fældet.

Flisning.
Flisning af kviste og mindre grene (op til 10-15 cm diameter)

kan via en flishugger omdannes til træflis, som kan spredes i havens bede. Et tykt lag træflis hæmmer væksten af ukrudt, og vil efterhånden formulde og dermed give næring til bedene.

Efterbehandling efter træfældning og træbeskæring​

Damm & Co. Topbeskæring.dk

Adr.: Skovvej 22b, 3550 Slangerup- storkøbenhavn-Danmark

Tlf: 21 13 51 91

Mail: topbeskaering@gmail.com

Web: www.topbeskæring.dk

Træfældning, Topkapning, Træbeskæring og anden Træpleje udføres i Nordsjælland, i Hovedstaden til fornuftige priser Gratis tilbud og rådgivning: 21135191

 

Generelt om Topbeskæring.dk

 

Med udgangspunkt fra Frederiksberg og buresø, udfører Topbeskæring.dk professionel og sikker træfældning og træbeskæring i hele Nordsjælland, København, region Hovedstaden. Vi har specialiseret os i alle former for træfældning, beskæring og træpleje og vi arbejder professionelt indenfor området. • Vi er uddannet fra skovskolen i Nødebo. Og har mange års erfaring i brug af kædesav i skov, såvel som i have. • Uddannelse og erfaring er din garanti for en sikker fældning/beskæring og korrekt håndtering af tunge stammer. • Vi er naturligvis forsikret. • Topbeskæring.dk bruger kun miljøbenzin og biologisk olie på kædesaven. • Vi holder os fagligt ajour med de nyeste teknikker og metoder. • Hjælp til med oprydning og spar penge. Du kan helt eller delvis selv står for oprydningen. • Vi udfører opgave for private haveejere, for virksomheder, ejendomme, grundejerforeninger og det offentlige. • Vi tager også gerne i mod specielle opgaver og udfordringer, som vi har løst mange af i løbet af årene. Eks. Oprydning efter Stormfald/væltet træer. Fældning af Rådne og Døde træer.

Alternative søgeord for dette site: træ fældning, trafældning, træfælning, træfæling, trafælding, træfeldning Træfældning Allerød - Træfældning Hillerød - Træfældning Birkerød - Træfældning Lillerød - Træfældning Lynge - Træfældning Gørløse - Træfældning Lyngby - Træfældning Virum - Træfældning Holte - Træfældning Frederikssund - Træfældning Farum - Træfældning Værløse - Træfældning Skovlunde - Træfældning Nordsjælland - Træfældning Hvidovre.