Her kan du skrive en besked til os om hvad type opgave du ønsker tilbud på

 

Du udfylder bare feldterne med trætype, højde o.s.v

Du kan også sende os et par billeder af træet på mail, så kan vi tit give et tilbud ud fra dem.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os på telefon 21135191 for et uforpligtende tilbud eller opgave, vi er ikke så gode til at tage telefonen, vi kan ikke hører den når vi arbejder.

Damm & co Topbeskæring.dk

jyllandsvej 8, 1tv

2000 Frederiksberg

eller

Skovvej 22b

Buresø

3550 Slangerup

 

Tlf: +45 21135191

 

Mail: topbeskaering@gmail.com

 

Web: www.topbeskæring.dk

 

SE nr: 26089743

 

Bank: Arbejdernes landsbank

Reg: 5336

Konto: 0000240598

 

Forsikring: Topdanmark

Police nr: E 4609 492 011

Damm & Co. Topbeskæring.dk

Adr.: Skovvej 22b, 3550 Slangerup- storkøbenhavn-Danmark

Tlf: 21 13 51 91

Mail: topbeskaering@gmail.com

Web: www.topbeskæring.dk

Træfældning, Topkapning, Træbeskæring og anden Træpleje udføres i Nordsjælland, i Hovedstaden til fornuftige priser Gratis tilbud og rådgivning: 21135191

 

Generelt om Topbeskæring.dk

 

Med udgangspunkt fra Frederiksberg og buresø, udfører Topbeskæring.dk professionel og sikker træfældning og træbeskæring i hele Nordsjælland, København, region Hovedstaden. Vi har specialiseret os i alle former for træfældning, beskæring og træpleje og vi arbejder professionelt indenfor området. • Vi er uddannet fra skovskolen i Nødebo. Og har mange års erfaring i brug af kædesav i skov, såvel som i have. • Uddannelse og erfaring er din garanti for en sikker fældning/beskæring og korrekt håndtering af tunge stammer. • Vi er naturligvis forsikret. • Topbeskæring.dk bruger kun miljøbenzin og biologisk olie på kædesaven. • Vi holder os fagligt ajour med de nyeste teknikker og metoder. • Hjælp til med oprydning og spar penge. Du kan helt eller delvis selv står for oprydningen. • Vi udfører opgave for private haveejere, for virksomheder, ejendomme, grundejerforeninger og det offentlige. • Vi tager også gerne i mod specielle opgaver og udfordringer, som vi har løst mange af i løbet af årene. Eks. Oprydning efter Stormfald/væltet træer. Fældning af Rådne og Døde træer.

Alternative søgeord for dette site: træ fældning, trafældning, træfælning, træfæling, trafælding, træfeldning Træfældning Allerød - Træfældning Hillerød - Træfældning Birkerød - Træfældning Lillerød - Træfældning Lynge - Træfældning Gørløse - Træfældning Lyngby - Træfældning Virum - Træfældning Holte - Træfældning Frederikssund - Træfældning Farum - Træfældning Værløse - Træfældning Skovlunde - Træfældning Nordsjælland - Træfældning Hvidovre.