Topbeskæring.dk udfører træfældning og træbeskæring billigt og til nogle af markedes bedste priser.Det er svært på forhånd at sige noget generelt om hvad det koster at fælde (eller beskære) et træ, fordi det kommer an på så mange forskellige faktorer, men for simpel træfældning gælder fast pris (se herunder).

 

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os for prisoverslag, uforpligtende tilbud eller gratis rådgivning. Alle oplyste priser og priser ved tilbud er eksklusiv moms.

Priser

Fast maksimumpris for simpel træfældning

Hvis der er mulighed for at udføre en simpel træfældning, kan det ske til en fast pris:

 

Højde                      Nåletræ                  Løvtræ

op til 10 meter        1.000 kr                  1.500 kr

op til 15 meter        1.400 kr                  1.900 kr

op til 20 meter        1.900 kr                  2.700 kr

op til 25 meter        2.300 kr                  3.800 kr

 

Ofte vil en træfældning eller kunne udføres væsentligt billigere - hvis træet er slankt, højtstammet og der ikke er mange sidegrene. Når jeg ser træet vil jeg naturligvis fortælle dig, om der er grundlag for en prisreduktion.

Hvis der skal fældes 2 eller flere træer, ydes 10% rabat på ovenstående maksimumpriser.

 

Ovenstående pris inkluderer:

  • Retningsbestemt fældning.

  • Opskæring af stamme og større grene (8+ cm diameter) til brændelængder/brændestykker(hjul) på ca 30 cm i længden.

  • Opskæring af grenaffald, så de kan slæbes og læsses på en stor trailer.

 

Ovenstående priser inkluderer ikke:

  • Bortskaffelse (bortkørsel) af grenaffald

  • Rodfræsning

  • Oprydning

  • Kløvning og stabling af brænde.

 

Ovenstående træfældnings priser forudsætter, at træet ikke hælder kraftigt bagud eller til siden i forhold til den ønskede fælderetning, og dermed kræver "indtrækning".

 

Timesatser:

 

Fældning, afgrening og opskæring 350 kr pr. time

Topkapning og træbeskæring         550 kr pr. time

Bortkørsel af grenaffaldet               350 kr pr. time

Flisning og rodfræsning                  350 kr pr. time

 

Hvordan sparer du penge?

 

Der er en lang række muligheder for at reducere omkostningen i forbindelse med en træfældning/træbeskæring, ved enten at mindske arbejdets omfang, eller ved selv at stå for en del af arbejdet.

 

Fældningsmetode

 

Det er langt billigere at fælde et træ på normal vis, end det er at topkappe det, så hvis der er plads og mulighed for at lægge træet ned i sin helhed, kan der spares meget.

 

Bortskaffelse

Hvis du vælger selv at stå for bortskaffelse/bortkørsel af grenaffald, er der meget at spare.

Damm & Co. Topbeskæring.dk

Adr.: Skovvej 22b, 3550 Slangerup- storkøbenhavn-Danmark

Tlf: 21 13 51 91

Mail: topbeskaering@gmail.com

Web: www.topbeskæring.dk

Træfældning, Topkapning, Træbeskæring og anden Træpleje udføres i Nordsjælland, i Hovedstaden til fornuftige priser Gratis tilbud og rådgivning: 21135191

 

Generelt om Topbeskæring.dk

 

Med udgangspunkt fra Frederiksberg og buresø, udfører Topbeskæring.dk professionel og sikker træfældning og træbeskæring i hele Nordsjælland, København, region Hovedstaden. Vi har specialiseret os i alle former for træfældning, beskæring og træpleje og vi arbejder professionelt indenfor området. • Vi er uddannet fra skovskolen i Nødebo. Og har mange års erfaring i brug af kædesav i skov, såvel som i have. • Uddannelse og erfaring er din garanti for en sikker fældning/beskæring og korrekt håndtering af tunge stammer. • Vi er naturligvis forsikret. • Topbeskæring.dk bruger kun miljøbenzin og biologisk olie på kædesaven. • Vi holder os fagligt ajour med de nyeste teknikker og metoder. • Hjælp til med oprydning og spar penge. Du kan helt eller delvis selv står for oprydningen. • Vi udfører opgave for private haveejere, for virksomheder, ejendomme, grundejerforeninger og det offentlige. • Vi tager også gerne i mod specielle opgaver og udfordringer, som vi har løst mange af i løbet af årene. Eks. Oprydning efter Stormfald/væltet træer. Fældning af Rådne og Døde træer.

Alternative søgeord for dette site: træ fældning, trafældning, træfælning, træfæling, trafælding, træfeldning Træfældning Allerød - Træfældning Hillerød - Træfældning Birkerød - Træfældning Lillerød - Træfældning Lynge - Træfældning Gørløse - Træfældning Lyngby - Træfældning Virum - Træfældning Holte - Træfældning Frederikssund - Træfældning Farum - Træfældning Værløse - Træfældning Skovlunde - Træfældning Nordsjælland - Træfældning Hvidovre.