top of page
Sikkerhed
Miljø

Sikkerhed

Sikkerheden er vigtig for os og for vores kunder, og vi går derfor aldrig på kompromis med sikkerheden i forbindelse med vores arbejde inden for træfældning, topkapning eller træbeskæring.

Alle topbeskæring.dk's medarbejdere er uddannede på Skovskolen i Nødebo, og hvis vi skal stå for en opgave, skal alle gældende sikkerhedsforskrifter overholdes.

I forbindelse med arbejde med motorsav anvendes konsekvent det foreskrevne personlige sikkerhedsudstyr (hjelm, visir, høreværn og bukser/støvler med skæreindlæg).

 

Forsikring

 

Al træfældning foretaget af os er dækket af en erhvervsansvarsforsiking i Topdanmark, med en dækningssum på 10 mio. kr.

 

Topdanmark police nr: E 4609 492 011

Miljø

I forbindelse med motorsavsarbejde anvender vi kun de mest miljøvenlige materialer. Miljøbenzin Som brændstof til motorsave anvender vi udelukkende såkaldt miljøbenzin fra Aspen (også kaldet alkylatbenzin), der ikke indeholder de sundheds- og miljøskadelige stoffer (fx benzen og svovl) som ordinær blyfri benzin tilsat totakt-olie.

 

Miljøbenzinen anvendes primært af hensyn til arbejdsmiljøet for personen der håndterer motorsaven, og dermed er udsat for motorsavens udstødningsgasser, men miljøbenzinen er også væsentligt mindre belastende for miljøet end traditionel benzin.

 

Vegetabilsk savkædeolie

Til motorsavning forbruges relativt store mængder olie til smøring af savkæden (ofte flere liter om dagen). Denne olie spredes via savspån til miljøet omkring arbejdsstedet.

 

Vi anvender udelukkende vegetabilsk savkædeolie, baseret på rapsolie, der er biologisk nedbrydeligt, og dermed ikke forurener jorden. Mange træfældere anvender det billigere mineralske savkædeolie, der forurener jorden på arbejdsstedet.

 

Mineralsk olie bør aldrig anvendes i nærheden af nyttehaver eller steder hvor små børn færdes.

bottom of page