Vi udfører professionel og sikker træfældning, topkapning og træbeskæring i hele Nordsjælland, København, stor København og region Hovedstaden .

 

Vi har specialiseret os i alle former for træfældning, topkapning, topbeskæring og beskæring og arbejder professionelt indenfor området.

 

 Vi er uddannet fra skovskolen i Nødebo og har mange års erfaring i brug af kædesav.

 

Al træfældning og træbeskæring udføres så skånsomt som muligt, og med størst mulig hensyntagen til underlag og øvrig beplantning.

 

Uddannelse og erfaring er din garanti for en sikker fældning/beskæring.

 

Vi er naturligvis forsikret.

 

Topbeskæring.dk bruger kun miljøbenzin og biologisk olie på kædesaven, så vi opnår en renere forbrænding fra kædesaven, og ikke efterlader uorganiske olierester i din have.

Træfældning udføres af professionelt team af træklatrere og træfældere.

Vi er eksperter i fældning af vanskelige træer, hvor:

Træet står nær eller over bygninger, veje og anden bevoksning.


Træets hældning eller kronens form gør det vanskeligt at fælde træet.


Der er ikke plads til at lægge træet ned i dets fulde længde.


Træer der er væltet i storm eller orkan

Overlad trygt de vanskelige fældnings- og beskæringsopgaver til os.
Vi har den fornødne erfaring og udstyr til at udføre opgaven effektivt og sikkert.

Firma profil:
Vi udfører:

Damm & Co. Topbeskæring.dk

Adr.: Skovvej 22b, 3550 Slangerup- storkøbenhavn-Danmark

Tlf: 21 13 51 91

Mail: topbeskaering@gmail.com

Web: www.topbeskæring.dk

Træfældning, Topkapning, Træbeskæring og anden Træpleje udføres i Nordsjælland, i Hovedstaden til fornuftige priser Gratis tilbud og rådgivning: 21135191

 

Generelt om Topbeskæring.dk

 

Med udgangspunkt fra Frederiksberg og buresø, udfører Topbeskæring.dk professionel og sikker træfældning og træbeskæring i hele Nordsjælland, København, region Hovedstaden. Vi har specialiseret os i alle former for træfældning, beskæring og træpleje og vi arbejder professionelt indenfor området. • Vi er uddannet fra skovskolen i Nødebo. Og har mange års erfaring i brug af kædesav i skov, såvel som i have. • Uddannelse og erfaring er din garanti for en sikker fældning/beskæring og korrekt håndtering af tunge stammer. • Vi er naturligvis forsikret. • Topbeskæring.dk bruger kun miljøbenzin og biologisk olie på kædesaven. • Vi holder os fagligt ajour med de nyeste teknikker og metoder. • Hjælp til med oprydning og spar penge. Du kan helt eller delvis selv står for oprydningen. • Vi udfører opgave for private haveejere, for virksomheder, ejendomme, grundejerforeninger og det offentlige. • Vi tager også gerne i mod specielle opgaver og udfordringer, som vi har løst mange af i løbet af årene. Eks. Oprydning efter Stormfald/væltet træer. Fældning af Rådne og Døde træer.

Alternative søgeord for dette site: træ fældning, trafældning, træfælning, træfæling, trafælding, træfeldning Træfældning Allerød - Træfældning Hillerød - Træfældning Birkerød - Træfældning Lillerød - Træfældning Lynge - Træfældning Gørløse - Træfældning Lyngby - Træfældning Virum - Træfældning Holte - Træfældning Frederikssund - Træfældning Farum - Træfældning Værløse - Træfældning Skovlunde - Træfældning Nordsjælland - Træfældning Hvidovre.