top of page

Benyt vores kontaktformular og få et uforpligtende tilbud eller ring på 21135191

Træfældning Smørum

Træfældning Smørum udføres af professionel træfælder, alle former for træfældning udføres billigt, til markedets bedste priser. Træfældning Smørum er et af vores lokale områder. Med mange og varierede opgaver af træfældning i Smørum er vi på hjemmebane her. traefaeldning-traebeskaering.dk udfører alle former for træfældning billigt og til rimeilg priser.

Træbeskæring Smørum

Beskæring Smørum alle slags træer, store som små beskæres af top professionelt team af uddannet træfælder. traefaeldning-traebeskaering.dk er et professionelt træpleje firma, der tager alle opgaver seriøst, inden for beskæring af træer. traefaeldning-traebeskaering.dk beskærer for private, firmaer og institutioner til markedets billigste pris.

Skal vi beskære jeres træer?

Skal vi bekære træer i din have. Så ring til os eller brug vores kontaktformular og få et uforpligtende tilbud. traefaeldning-traebeskaering.dk beskærer dine træer på seriøs vis, så de holder mange år fremefter. God pris gives.

Profil

Træfældning udføres af professionelt team af træklatrere og træfældere.

Vi er eksperter i fældning af vanskelige træer, hvor:
Træet står nær eller over bygninger, veje og anden bevoksning.
Træets hældning eller kronens form gør det vanskeligt at fælde træet.
Der er ikke plads til at lægge træet ned i dets fulde længde.

Overlad trygt de vanskelige fældnings- og beskæringsopgaver til os.
Vi har den fornødne erfaring og udstyr til at udføre opgaven sikkert.

Sikkerhed

Sikkerheden er vigtig for os og for vores kunder, og vi går derfor aldrig på kompromis med sikkerheden i forbindelse med vores arbejde inden for træfældning.

 

Vores arbejde er dækket af en erhvervsansvarsforsikring med en dækningssum på kr 10 mio.

 

Alle topbeskæring.dk's medarbejdere er uddannede på Skovskolen i Nødebo, og hvis vi skal stå for en opgave, skal alle gældende sikkerhedsforskrifter overholdes.

bottom of page